Posts

Showing posts from October, 2014

Infused Water = Detox

Image
Assalamualaikum
Hai
Hello Oktober  (please... please... please be nice and steady for me hehee)
Just wanna share with you gorgeous ladies out there yang sama dengan saya ni yang ada lemak berlebihan yang jenis malas nak workout bagai tapi nak kurusS hahaa since saya pun jalan dah berlaga peha ni kan.. so saya searching searching la kat tenet~ 
then jumpa ni~ 
Fruit Infused Water @ Rendam buah-buahan + herba dengan air

Menarik kan? Selain untuk membakar lelemak.. baik untuk kesihatan juga.
Jom buat! Bahan-bahan pun senang nak dapat.  Minum je~ (pandai ko cakap kan Pdah..cer ko buat dulu hahaa) Alaaa~ jom arr buat sesama..baru semangat sket.. 


Selamat mencuba.  (yap me too.. InsyaAllah)
Get Infused! ;)

Thanks for reading. Luvya