Infused Water = Detox

Assalamualaikum

Hai

Hello Oktober 
(please... please... please be nice and steady for me hehee)

Just wanna share with you gorgeous ladies out there yang sama dengan saya ni yang ada lemak berlebihan yang jenis malas nak workout bagai tapi nak kurusS hahaa since saya pun jalan dah berlaga peha ni kan..
so saya searching searching la kat tenet~ 

then jumpa ni~ 

Fruit Infused Water @ Rendam buah-buahan + herba dengan air


Menarik kan? Selain untuk membakar lelemak.. baik untuk kesihatan juga.

Jom buat! Bahan-bahan pun senang nak dapat. 
Minum je~ (pandai ko cakap kan Pdah..cer ko buat dulu hahaa)
Alaaa~ jom arr buat sesama..baru semangat sket.. 

Cantik plak nengok -fruit infused water- kat botol-botol ni. Tetiba macam nak pegi beli ngeeee~

Google Pic : Contoh cara-cara nak buat Infused water ni

Selamat mencuba. 
(yap me too.. InsyaAllah)

Get Infused! ;)

Thanks for reading. Luvya

Comments

Popular posts from this blog

Sambutan Hari Ibu, Guru dan Bapa Tabika KEMAS Darul Ilmiah

Super Duper KeFENATan

Konvokesyen...