Konvokesyen...

Assalamualaikum

Hai 

Macam dah lama tak update kan? Agaknya Oktober lepas tak bape nak nice dengan saya (T.T) Dugaan Allah SWT~ kecik je pun tapi tak mampu nak handle..betapa lemahnya saya huhuuu

1 November 2014 (Sabtu) : Hari Konvokesyen Tabika Akid'adha Anaqi. Uwaaaa!! Dah besar dah anak mama ni. Tahun depan dah masuk Darjah 1. Sekejap je masa berlalu. 




Mama dan Papa sentiasa doakan semoga Muhammad Akid'adha Anaqi menjadi insan yang berjaya di dunia dan akhirat kelak. 


Video persembahan Akid'adha dan rakan-rakan Tabika KEMAS Darul Ilmiah 2014. Maafkan saya atas gegaran gempa bumi semasa merekod video ini maklumlah guna tangan je pastu dilanda rasa sebak (terharu nak nangesS~anak aku dah besar) dan ditambah gangguan dari Drama Queen (adoiiyaii). Mula tu oklah..steady je~ lepas beberapa minit... hahaa

| E N J O Y |

Comments

Popular posts from this blog

Sambutan Hari Ibu, Guru dan Bapa Tabika KEMAS Darul Ilmiah

Super Duper KeFENATan

Mama saya datang~