psstt!!

*dengan iringan lagu Taylor Swift... trouble..trouble..trouble~

Haa..kengkawan ko buat belog..ko pon same sibuk nak buat kenS~ kita tengokla sampai bila belog ko ni leh bertahan..Hahaa layankan je~

Biasala kalau dah mak-mak ni buat belog kan..kalau tak cite sal makan-makan and jaudah-juadah yang bisa buat orang tengok..terliur-teridam2-teringin nak buat *tapi sampai sudah tak buat gak pon haa mesti cite sal A.N.A.K. (selain daripada online sopping).. ehem aku pon hape kurangnye~ mestilah slalu-slalu nak cite sal my little Drama King and Queen *huh cepatnye masa berlalu.dah besar pon dorang ni..

Cerita satu petang dengan Drama Queen : NangesS kene marah ngan mama..


Drama Queen : Mama...janganla marah2 piyah (tersedu2 nangisS tapi takdek airmata pon)
                            Mama tak sayang piyah ke??
                            Mama senyumla sikittt..... (hmmm baru 2tahun 7bulan je kot piyah ni)
Mama               : (dah cair dah ni) okla..mama dah tak marah..
                            (senyum..)
Drama Queen : Haaa kan comellll.....
Mama              : =.='


Mini me~ budak bijak-byk cakap!

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sambutan Hari Ibu, Guru dan Bapa Tabika KEMAS Darul Ilmiah

Super Duper KeFENATan

Konvokesyen...